Credits

The Designers Chic

December 15, 2006

Egg Toppings


kumusta mga ka amigahan ug ka amigohan? atong ning aging adlaw ang akong palalab b4 siya ning adto sa iyang work ning request siya kanako ug pwedi ba daw ko mag luto ug lutong pinoy ug mao ning dia na pud koy bag-ong putahi pero pag pasen cyahi kay gi mano mano ra ko ni pag luto. kani siya nga putahi naka mauhan kono pina agi sa pag lantaw nako sa akong mama inig luto niya. egg toppings kono ang ngalan ani nga puntahi.







ANG MGA KINA HANGLAN:


1 lb ginaling nga baboy
2 medium potatoes, finely chop
1 medium red onion, finely chop
1/4 dry bread crumbs
9 large boiled eggs
1/4 tablespoon garlic powder
salt and pepper


UNSAON PAG BUHAT:



mix together the ground beef, potato, onion,bread crumbs,garlic, salt and pepper, mix well then cut the egg in half lengthwise scoop out the yellow thing sa egg and mix to sa ground beef. din ukay ukayon ug maau hantod ma mix siya ug tarong. then scoop in the mix ground beef. and fry hantod maluto.

5 comments:

Anonymous said...

makalaway man ning imo mga luto diri. Kaswerte gyod sa imo bana kay maayo ka mangluto. Padal-i kog sud-an bi.

Anonymous said...

your recipes look great! I am looking forward to trying the egg topping

Anonymous said...

hahahahaha kalami pud ana day ive's uy....hay magtulo pa maau ako laway dinhi sa imoha food corner feeling nako naa ko sa restaurant...sulayan unya kona ive's hehehehe

Anonymous said...

lami ni unya sayon ra buhaton kay naa raman tanan available nga ingredients..unya asa paka ngita ana binisaya na jud ang pag suwat sa pagluto..heheh

Anonymous said...

TESTIMONIAL: Ako jud ni giluto ning putahia ning taknaa unya kay pagka sarap sarap sayon rapud e prepare takes a long time lang mag cooking hehe kay daghan man kaau mahimo sa usa ka pound nga pork..lagi suwayi d mo magbasol muahhhh