Credits

The Designers Chic

December 10, 2006

Spaghetti And Meat Balls

maayong hapon kanatong tanan mga higala. dia na pud koy recipe nga gi post ug maau ni kay pang pa ta-as ug kinabuhi, matud pa nila sa mga katigulangan.hehehe!
sa akong na hibaw-an nga ginaling man ug ketchup ang dapat esagol sa spaghetti sa cebu....pero dia koy na discubrehan nga pwedi bola bola ang ebutang hehehe!





Ingredients:

3 tbsp. chopped onion
3 tbsp. cooking oil
1 can (2- 1/2 c.) tomatoes
2 (6 oz.) cans tomato paste
2 c. water
1 tbsp. sugar
1 tsp. salt
1/2 tsp. pepper
5 tsp. spaghetti sauce seasoning

Brown onion in a hot oil. Add other ingredients: mix and stir until well blended.
Simmer slowly at least 1 hour. Cooking longer will make it better. Add more water, if needed


Ingredients For Meat Balls:

1 lb. ground beef
1 c. fine dry bread crumbs
1/2 c. milk
2 well-beaten eggs
Salt and pepper

Mix above ingredients well. form into meat balls and drop into spaghetti sauce continue simmering another hour.Serve over spaghetti.

3 comments:

Anonymous said...

Ivy makagutom diri no, ako ra gihapon ni nako duawon ni imo mga luto , pero adto lang ko sa imo personal blog ako duawon ok ra ba?
sako ko Iv tron, daghan kaayo bulohaton... bitaw dia pa ang ako palaalb dili ako kaayo ka pongko sa sa trono kay siya pirmi pongko sa trono ron kay bakasyon man god, ayo ayo diha megs

Anonymous said...

bonjour ivy, another putahe napod dinhi.. sakat kaayo kay tugnaw ang panahon lami permi ikaon:)

ka swerte sa imong lalab dae kay hilig kaayo ka og cooking dinha! next time naku balik dinhi dala nya kog bahaw kay naa daghan sud-an diri. hehehhe*

Anonymous said...

maayo kaayo ka moluto oy. Ako wa gyod ko ana. Kalami ba diri oy,makagutom man.